Ολυμπιακός : Εκτός αποστολής Μποτία και Ζιλέ, μέσα ο Ταχτσίδης

Ολυμπιακός : Εκτός αποστολής Μποτία και Ζιλέ, μέσα ο Ταχτσίδης

Ο Χρήστος Κόντης άφησε εκτός αποστολής τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Γκιγιόμ Ζιλέ. Καλά νέα για τον Τατχτσίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Δευτέρα το απόγευμα την Κέρκυρα και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος. Ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή των ερυθρόλευκων κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι έμειναν εκτός ο Αλμπέρτο Μποτία και ο Γκιγιόμ Ζιλέ.

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων συμπεριλήφθηκε τελικά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, καθώς ο διεθνής μέσος κατάφερε να προπονηθεί σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην διάθεση του προπονητή του. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην αποστολή των πειραιωτών για το ματς με την Κέρκυρα είναι και ο Βέργος με τον Βρουσάι, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής.

Η αποστολή των ερυθρόλευκων είναι η ακόλουθη: Χουτεσιώτης, Προτό, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Μάριν, Μάρτινς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ