ΠΑΟΚ : Μετά τον Πανιώνιο ξανά Πανιώνιος!

ΠΑΟΚ : Μετά τον Πανιώνιο ξανά Πανιώνιος!

Το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο θα είναι το 2ο από τα τρία συνεχόμενα που είχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέσα σε σχεδόν μια εβδομάδα, καθώς την προσεχή Κυριακή θα υποδεχθεί την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με φόρα στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, κερδίζοντας με 3-1 τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο (14/4) για το πρωτάθλημα. Από χθες (15/4) ξεκίνησε άμεσα η προετοιμασία για το αυριανό (17/4) ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει με 3-1 μέσα στη Νέα Σμύρνη στον πρώτο ημιτελικό και θέλει πλέον να σφραγίσει στη Θεσσαλονίκη και επίσημα την πρόκρισή του στον τελικό, όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στον Βόλο.

Και το αυριανό (17/4) ματς με τον Πανιώνιο (19:00) θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει τη 2η από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του για το ματς με την ΑΕΚ.

Για τη ρεβάνς του Κυπέλλου απέναντι στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και τους Πέλκα και Μαουρίσιο, οι οποίοι ήταν τιμωρημένοι (λόγω καρτών) στον αγώνα πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο θα είναι το 2ο από τα τρία συνεχόμενα που είχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέσα σε σχεδόν μια εβδομάδα, καθώς την προσεχή Κυριακή θα υποδεχθεί την Ξάνθη για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ