Παναθηναϊκός : «Θα τους εξοφλήσουμε»

Παναθηναϊκός : «Θα τους εξοφλήσουμε»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα εξοφλήσει άμεσα τις οφειλές

Ο Παναθηναϊκός βιώνει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις μετά την σημερινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, για αφαίρεση εννιά βαθμών από τους πράσινους, λόγω οφειλών σε Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν. Το τριφύλλι βρίσκεται μετά τα τελευταία γεγονότα στο χείλος του γκρεμού και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, αν δεν προχωρήσει σε εξόφληση δύο τουλάχιστον παικτών μέχρι τις 27 Απριλίου. Κανείς δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνά ότι οι πράσινοι είχαν τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και πριν από λίγες μέρες, για τις οφειλές τους στον Βέμερ.

Οι σημερινές εξελίξεις οδήγησαν σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της πράσινης ΠΑΕ, με τον Παναθηναϊκό να βγάζει ανακοίνωση για να καθυσηχάσει τα πράγματα. Μια ανακοίνωση με την οποία οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναφέρουν πως θα υπάρξει άμεση εξόφληση των οφειλών ώστε να γίνει άρση της ποινής.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για τις αποφάσεις του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για τις οφειλές που αντιστοιχούν σε δόσεις βάση των διακανονισμών που έχουν γίνει με Λέτο και Εσιέν και εξόφληση του Τοτσέ. Άμεσα προχωρά σε εξόφληση των δόσεων τους προκειμένου να γίνει άρση της ποινής».

Οπαδοί πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στα γραφεία της ΠΑΕ, την ώρα που συνεδρίαζε το διοικητικό συμβούλιο. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως αντιπροσωπεία των οπαδών του τριφυλλιού έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Βασίλη Κωνσταντίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ