Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ., ζητούν χρηματοδότηση από Αλαφούζο

Προτεραιότητα για την ΠΑΕ η αποπληρωμή των παικτών του ρόστερ, προκειμένου να μην υπάρξει νέα αποχή. Έγκριση από Αλαφούζο περιμένουν τα μέλη ώστε να προχωρήσει το πλάνο τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο οποίο δεν ήταν φυσικά ο Γιάννης Αλαφούζος -όπως συμβαίνει πάντα- και ο Γιάννης Παναγιωτίδης. Τα μέλη που συνεδρίασαν ήταν ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου και οι Στράτος Σωπήλης, Χρήστος Πλιάτσικας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Πλυτάς και ο Παντελής Αναστασόπουλος, ο οποίος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Αγησίλαου Τουμαζάτου.

Η συζήτηση κινήθηκε κυρίως γύρω από τις οφειλές, όπως ήταν αναμενόμενο, με τα μέλη να καταρτίζουν ένα πλάνο προκειμένου να εξοφληθούν οι παίκτες του ρόστερ το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος νέας αποχής στο άμεσο μέλλον.

Ωστόσο, για όλα αυτά πρέπει να δοθεί η έγκριση από τον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που θα πρέπει να χρηματοδοτήσει ώστε να αποπληρωθούν οι παίκτες.

Σε ότι αφορά τις ποινές που επιβλήθηκαν σήμερα από τις οφειλές σε Εσιέν, Τοτσέ και Λέτο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσε τα μέλη πως θα αποπληρωθούν άμεσα τα 95.000 ευρώ που χρειάζονται, ποσό που σας αποκάλυψε νωρίτερα to10.gr και πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.