«Πρόταση-βόμβα για πώληση του Παναθηναϊκού»

Σύμφωνα με δημοσίευμα, στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου έφτασε πρόταση από όμιλο ξένων επιχειρηματιών για πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μία είδηση που προκαλεί αίσθηση, αλλά ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευσθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον Γιάννη Αλαφούζο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του enikos.gr αναφέρει ότι στα χέρια του μεγαλομετόχου των Πράσινων υπάρχει πρόταση από όμιλο ξένων επιχειρηματιών για την πώληση της ΠΑΕ!

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Πρόταση-βόμβα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως αποκαλύπτει το enikos.gr όμιλος ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία έχει υποβάλει στον Γιάννη Αλαφούζο την εξής πρόταση.

Προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον κ. Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου. Επίσης, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Οι ίδιες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι παρά τη συνολική προσφορά των 27,5 εκατ. ευρώ ο Γιάννης Αλαφούζος αξιώνει επιπρόσθετο ποσό ύψους 13 εκατ. ευρώ».

Πηγή: enikos.gr