Τα «ερυθρόλευκα» γκολ στο 5-1 επί της Κέρκυρας (vids)

Τα «ερυθρόλευκα» γκολ στο 5-1 επί της Κέρκυρας (vids)

Δείτε τα γκολ των Ανσαριφάρντ, Μιραλάς, Φορτούνη, Ενγκελς και Βρουσάι στη νίκη με 5-1 επί της Κέρκυρας, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ολυμπιακός παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο νίκησε με 5-1 την Κέρκυρα, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και χάρισε πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους του.

Οι Πειραιώτες μπήκαν «φουριόζοι» στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 12ο λεπτό προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός πλάσαρε σωστά τον Γιαννακόπουλο και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 27’ η Κέρκυρα ισοφάρισε σε 1-1 με τον Επστάιν και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κέβιν Μιραλάς έδωσε ξανά προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Ο Βέλγος επιθετικός συνέκλινε από αριστερά και με ένα υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1. Αυτό ήταν το δεύτερο γκολ του Μιραλάς στο φετινό πρωτάθλημα.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες του Χρήστου Κόντη «έκρυψαν» την μπάλα και την εμφάνισαν στα δίχτυα του Γιαννακόπουλου. Στο 51’ Ταχτσίδης, Μιραλάς, Ανσραριφάρντ και Φορτούνης συνεργάστηκαν άψογα και ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε το 3-1.

Στο 71’ ο Ενγκελς εκμεταλλεύτηκε την πολύ ωραία σέντρα του Κώστα Φορτούνη και με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Μάριο Βρουσάι. O Ανσαριφάρντ έβγαλε τετ α τετ τον νεαρό επιθετικό και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Αυτό ήταν το παρθενικό γκολ του Βρουσάι με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ