Λουτσέσκου: «Να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο»

Λουτσέσκου: «Να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό, το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο»

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, δείχνοντας παράλληλα σεβασμό στον αντίπαλο.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πήρε σκορ πρόκρισης από την πρώτη αναμέτρηση (3-1) και να κέρδισε την Κυριακή τον Πανιώνιο στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, όμως το αυριανό (17/4) παιχνίδι, σύμφωνα με τον Ράζβαν Λουτσέσκου θα είναι τελείως διαφορετικό. Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. «Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο κι ο ΠΑΟΚ οφείλει να δείξει τον απαραίτητο σεβασμό για να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου. Είναι ένας αγώνας διαφορετικός σε σχέση με τον αντίστοιχο του πρωταθλήματος, αλλά εξίσου δύσκολος».

Ο προπονητής του δικεφάλου αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια περίπου ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, με την μόνη διαφορά ότι θα επαναφέρει τους Πέλκα και Μαουρίσο. Κάτω από τα δοκάρια ο Πασχαλάκης. Από τα δεξιά προς τα αριστερά θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιερίνια. Στην μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Κάνιας. Στον άξονα ο Πέλκας στις πτέρυγες οι Κάμπος και Μακ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ