Ο Κούντε στην Μπόχουμ, με υποχρεωτική οψιόν 2.000.000 €

Ο Κούντε στην Μπόχουμ, με υποχρεωτική οψιόν 2.000.000 €

Συμφωνία Ολυμπιακού - Μπόχουμ για τον δανεισμό του Πιέρ Κούντε με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, εάν ο γερμανικός σύλλογος μείνει στην Μπουντεσλίγκα.

Η πρώτη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του Ολυμπιακού, αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες/ημέρες. Ο Πιερ Κούντε, μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στους Ερυθρόλευκους, θα ολοκληρώσει την παρουσία του στους πρωταθλητές Ελλάδος, με προοπτική αυτό να γίνει σε μόνιμη βάση. Και προορισμό την Μπουντεσλίγκα, εκεί από όπου τον απέκτησαν οι Ερυθρόλευκοι.

Το ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Καμερουνέζο μέσο είναι γνωστό και επίσημο εδώ και καιρό. Πλέον, είναι δεδομένο ότι υπάρχει οριστική συμφωνία μεταξύ των Γερμανών και του Ολυμπιακού, ως προς τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του ποδοσφαιριστή. Μια μετακίνηση που θα γίνει με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, αλλά με τη γερμανική ομάδα να οψιόν αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Ο Βεζένκοφ γίνεται… Πρίντεζης και ο Θρύλος «εκτοξεύεται» (vids)

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οψιόν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα για τον Κούντε, εφόσον η Μπόχουμ εξασφαλίσει την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα. Με το ποσό που φέρεται να έχει συμφωνηθεί με τους Ερυθρόλευκους να φτάνει τα 2.000.000 €. Η ομάδα του Τόμας Λετς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, με 13 βαθμούς σε 15 παιχνίδια, αλλά μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη σωτηρία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι εκπρόσωποι του Κούντε προσπάθησαν το τελευταίο διάστημα να βρουν κι άλλες προσφορές για τον Καμερουνέζο μέσο, για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Εντούτοις, η προσφορά της Μπόχουμ ήταν η καλύτερη. Καθώς και η δεύτερη επίσημη πρόταση που έφτασε στον Πειραιά, από τη γαλλική Οσέρ, ήταν χαμηλότερη και για τις δύο πλευρές.

Ο Κούντε έχει αγωνιστεί σε 13 αγώνες φέτος με τον Ολυμπιακό, έχοντας 11 παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μόλις δύο (99 λεπτά συνολικά) στη Super League. Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στους Ερυθρόλευκους ο 27χρονος Καμερουνέζος χαφ έχει αγωνιστεί σε συνολικά 39 παιχνίδια, με απολογισμό μία ασίστ στο ενεργητικό του. Και χωρίς ποτέ να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη, είτε του Πέδρο Μαρτίνς, είτε του Μίτσελ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ