Επιμένουν οι Άγγλοι για Οτζίτζα και Λιντς

Επιμένουν οι Άγγλοι για Οτζίτζα και Λιντς

Πληθαίνουν τα αγγλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Βάντις Οτζίτζα Οφόε, στο μεταγραφικό πλάνο της Λιντς

Έπιασε Λιμάνι το καλοκαίρι του 2017. Ήταν επιλογή του Κοσοβάρου τεχνικού Μπεσνίκ Χάσι ο οποίος όμως αποχώρησε από τον Ολυμπιακό λίγους μήνες αργότερα (Σεπτέμβρη). Περίπου ένα χρόνο μετά, για τον 30χρονο άσο με θητεία στις Άντελεχτ (2007-2008), Αμβούργο (2008-2009), Κλαμπ Μπριζ (2009-2014), Νόριτς Σίτι (2014-2016) και Λέγκια Βαρσοβίας, το ερυθρόλευκο κεφάλαιο κλείνει και μια από τις ομάδες που τον έχουν ξεχωρίσει είναι η Λιντς. Ο λόγος για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε!

Τα Παγώνια βέβαια δεν… παίζουν μόνα, καθώς βελγικά Μέσα αναφέρουν ότι στο κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Κλαμπ Μπριζ. Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα από το Νησί, η Λιντς είναι έτοιμη να καταθέσει προσφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό για να αποκτήσει τον έμπειρο μέσο το καλοκαίρι. Αξίζει μάλιστα να τονίσουμε ότι παρότι αρχικά επιδίωξε να τον κλείσει υπό τη μορφή δανεισμού, τώρα εξετάζει την προοπτική αγοράς του.

Ο Οτζίτζα φέτος με τον Ολυμπιακό κατέγραψε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 10 στο Champions League και 1 στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα και έχοντας μοιράσει τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ