Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ραμόν

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Ραμόν

Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην Ελλάδα για να υπογράψει μέχρι το 2027 και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ.

Ετοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ραμόν Ράμος Λίμα είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ λίγο μετά τις 21:50 έφτασε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Μια πολύ καλή μεταγραφή για τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την Φλαμένγκο και να κάνουν δικό τους τον 21χρονο άσο.

Διαβάστε επίσης: Σοκ: Στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες!

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι θα πληρώνουν 1.500.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του νεαρού ποδοσφαιριστή, με τους Πειραιώτες να προσθέτουν στο ρόστερ τους έναν ικανότατο μπακ, με επιθετικές αρετές και άψογη τεχνική κατάρτιση. «Είμαι πανευτυχής που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αύριο θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα, σας ευχαριστώ», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο Βραζιλιάνος.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, ο Ραμόν Ράμος Λίμα θα τεθεί αμέσως στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος θα έχει πλέον στα χέρια του μια επιπλέον και συνάμα σημαντική λύση για την αριστερή πλευρά της «ερυθρόλευκης» άμυνας. Ο Ραμόν θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Ροντινέι. Δύο ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο μεγάλο λιμάνι από την Φλαμένγκο: την εν ενεργεία κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, για να ανεβάσουν επίπεδο τους Ερυθρόλευκους και να τους βοηθήσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Δείτε βίντεο από την άφιξή του Ραμόν:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ