Λιβάγια: «Aμφίρροπο ζευγάρι το Ελλάδα – Κροατία»

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζευγάρι. Ο Κροάτης της “Ένωσης” τόνισε, κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Μιλάνο, πως οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία θα είναι αμφίρροπες και δεν έχρισε καμία εκ των […]

Λιβάγια: «Aμφίρροπο ζευγάρι το Ελλάδα – Κροατία» | to10.gr

Η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία για τα μπαράζ του Μουντιάλ και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια κλήθηκε να σχολιάσει το συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ο Κροάτης της “Ένωσης” τόνισε, κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για το Μιλάνο, πως οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Κροατία θα είναι αμφίρροπες και δεν έχρισε καμία εκ των δύο φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάγια:

«Η εθνική Κροατίας είναι μία ομάδα που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, σε μερικά παιχνίδια δεν της βγαίνει όπως θέλει. Θα παίξει απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος είναι το φαβορί, θα είναι αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι στην Κροατία πώς θα πάνε τα πράγματα/ Είναι δύσκολο να μπορέσω να συμμετέχω. Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γιατί δεν είμαι εκεί».