Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-2

Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-2

Το γκολ του Ουντόντζι στο 61΄ «ξύπνησε» τους κυανέρυθρους με τον Σπιριντόνοβιτς να πετυχαίνει δύο γκολ (76΄, 89΄) και να χαρίζει το διπλό στα Χανιά στον Πανιώνιο.

Ο Ουντόντζι στο 61΄με το γκολ που πέτυχε βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Πλατανιά, «ξύπνησε» τους παίκτες του Πανιωνίου με τον Σπιριντόνοβιτς να παίρνει στην πλάτη του την ομάδα της Πλατείας, να ισοφαρίζει στο 76΄και στο 89΄να χαρίζει την νίκη με 2-1.

Μια νίκη όμως που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο το τρίποντο στους κυανέρυθρους καθώς με τους 37 βαθμούς που έχουν είναι οριστικά εκτός διεκδίκησης της 5ης θέσης της βαθμολογίας.

Πάντως σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο δεν βλεπόταν, στην επανάληψη το γκολ του Πλατανιά έδωσε ρυθμό και κίνητρο στους φιλοξενούμενους που την ίδια ώρα γνώριζαν πως δεν κέρδιζαν ούτε η Ξάνθη ούτε ο Αστέρας. Η ανατροπή με τον Σπιριντόνοβιτς ήρθε στερώντας απο την άλλη την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πάρουν έστω ένα βαθμό στην προτελευταία τους παρουσία στην Σούπερ Λιγκ.

Το κλειδί: Το γκολ του Ουντόντζι, όσο και αν φαίνεται οξύμωρο, αποτέλεσε την αφορμή για να πάρει ζωή το ματς και να αλλάξουν ρυθμό στον Πανιώνιο φτάνοντας στην ανατροπή.

Το 10αρι: Ποιος άλλος; Ο Σπιριντόνοβιτς. Δύο γκολ που οδήγησαν τον Πανιώνιο στο διπλό.

Στον πάγκο: Ο Μπανανά απέναντι στην παλιά του ομάδα δεν είχε καθόλου καλή παρουσία ενώ στο γκολ του Πλατανιά έχει ευθύνη.

Γιατί κόουτς: Αγγαρεία έκανε για μια ώρα ο Πανιώνιος απέναντι σε έναν Πλατανιά που ήθελε να πετύχει κάτι καλό στον τελευταίο του αγώνα στην έδρα του.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-2
ΗΜΙΧΡΟΝΟ: 0-0

Σκόρερ: 61΄Ουντότζι, 76΄, 89΄Σπιριντόνοβιτς

Διαιτητής: Ευαγγέλου
Βοηθοί: Μερκενίδης, Λάμπρου
Κίτρινες: Σταυρόπουλος, Στανισάβλιεβιτς

Πλατανιάς: Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55΄Πατράλης), Μάλσα, Κασαλίτσα (92΄Βιέιρα), Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Καρυπίδης, Βάντερσον (50΄Σινγκ), Σαλάμ, Ενσικουλού

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος (72΄Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ουάσιγκντον (64΄Μασούρας), Μακρυλλος (46΄Οικονομίδης), Κόρμπος, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ