ΠΑΟΚ : Το παιχνίδι με τον Πλατανιά live σε όλη τη γη!

ΠΑΟΚ : Το παιχνίδι με τον Πλατανιά live σε όλη τη γη!

Ο τελευταίος αγώνας του ΠΑΟΚ για το φετινό πρωτάθλημα, με τον Πλατανιά στην Τούμπα θα μεταδοθεί ζωντανά από το «PAOK TV» μέσω ίντερνετ σε όλον τον κόσμο.

Πέφτει η αυλαία στο φετινό πρωτάθλημα της Super League και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά στο Σάββατο (5/5) στις 19:00, θέλοντας να κλείσει τη σεζόν με μία ακόμα νίκη. Το «PAOK TV» είναι έτοιμο να μεταφέρει εικόνα και ήχο του τελευταίου ματς της σεζόν στην Τούμπα, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου χτυπάει η καρδιά του Δικεφάλου!

Η νέα πλατφόρμα του ΠΑΟΚ έχοντας εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας για τη Super League Σουρωτή, προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Σάββατο (5/5, 19:00) μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Full HD από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για την 30η αγωνιστική.

Εύκολα, απλά, με μόλις € 1,99 , απολαύστε τον αγώνα στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Pay Per View!

Η μετάδοση του αγώνα από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Πλατανιάς θα μεταδοθεί εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (Πέμπτη 03.05 και Παρασκευή 04.05 από τις 09:00 μέχρι τις 17:00 και το Σάββατο 05.05 από τις 10:30 μέχρι την λήξη του αγώνα)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ