Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς ξεκίνησε τις συναντήσεις με παίκτες

Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς ξεκίνησε τις συναντήσεις με παίκτες

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήγε το μεσημέρι της Πέμπτης στου Ρέντη και είχε τις πρώτες συναντήσεις με παίκτες Ολυμπιακού. Ο 48χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων ζήτησε να ξεκινήσει τον κύκλο των επαφών με πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας. Η αρχή έγινε και αναμένεται η συνέχεια.

Το10.gr σας έχει ενημερώσει πως ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς περνά καθημερινά πολλές ώρες στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στου Ρέντη. Ο 48χρονος κόουτς της ομάδας του λιμανιού σχεδιάζει τα πλάνα του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας δίπλα του συνεχώς τον Φρανσουά Μοντέστο.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η κίνηση που έκανε την Πέμπτη ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήγε το μεσημέρι στου Ρέντη και ζήτησε να μιλήσει με κάποιους παίκτες της ομάδας. Πάντα με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες, ο Πορτογάλος κόουτς ζήτησε να συναντηθεί με μερικά από τα πρωτοκλασάτα ονόματα των ερυθρόλευκων και αυτό έγινε. Οι παίκτες ειδοποιήθηκαν, πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και συναντήθηκαν με τον Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκίνησε λοιπόν τις τετ α τετ συναντήσεις με τους παίκτες του Ολυμπιακού και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αυτή η διαδικασία θα έχει και συνέχεια. To10.gr αποκαλύπτει το ρεπορτάζ για τις συναντήσεις που είχε ο 48χρονος προπονητής και το ίδιο θα γίνει και την Παρασκευή. Ο Πορτογάλος τεχνικός των πειραιωτών θα πάει και την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και θα συναντηθεί και με άλλους παίκτες της ομάδας του λιμανιού.

Είναι η πρώτη γνωριμία του Πέδρο Μαρτίνς με τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς μέχρι σήμερα ο νέος τεχνικός των ερυθρόλευκων δεν είχε μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και φυσικά δεν είχε κάνει κάποια προπόνηση. Το πρωτάθλημα όμως ολοκληρώνεται την Κυριακή και ο Μαρτίνς αποφάσισε πως αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να μιλήσει με τους παίκτες.

Σε ότι αφορά τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Πέδρο Μαρτίνς να πάει στα Γιάννινα για να παρακολουθήσει από κοντά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος των ερυθρόλευκων. Δεν έχει πάρει πάντως ακόμα οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα κι αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή. Όλα είναι ανοιχτά αυτή την στιγμή για το αν ο Μαρτίνς θα πάει στα Γιάννινα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ