Ραντεβού με τον… φευγάτο Δώνη αύριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ραντεβού με τον… φευγάτο Δώνη αύριο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει προγραμματίσει επαφή με τον Χρήστο Δώνη με σκοπό την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον παίκτη όμως να… αποχαιρετά με μήνυμα τους συμπαίκτες του.

Η πράσινη ΠΑΕ, θα σε συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (8/5), θα επιδιώξει να κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας τον Χρήστο Δώνη. Ο 23χρονος μέσος είχε μια γεμάτη σεζόν με τον Παναθηναϊκό έχοντας 26 συμμετοχές, ένα γκολ και τρεις ασίστ και βλέπει το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες.

Από ότι φαίνεται όμως ο ίδιος ο παίκτης έχει λάβει ήδη τις αποφάσεις του και μάλλον θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την ανάρτηση του Δώνη στο Instagram:

«Μια περίεργη χρονιά τελείωσε… Πάλεψαν όλοι μέσα στην ομάδα, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά διένυσα τον τελευταίο μου χρόνο στην ομάδα με μεγάλες δυσκολίες. Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και σε όλους που βοήθησαν την ομάδα οι οποίοι είναι πίσω από τους ποδοσφαιριστές. Η επόμενη χρονιά εύχομαι να είναι καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ