Τζούρτζεβιτς: «Εξαιρετική εμπειρία ο Ολυμπιακός, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο»

Τζούρτζεβιτς: «Εξαιρετική εμπειρία ο Ολυμπιακός, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο»

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Παρτιζάν έβαλε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβική ιστοσελίδα.

Ο Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τύπο της πατρίδας του αναφέρθηκε στα σενάρια περί επιστροφής του στη Σερβία για λογαριασμό της Παρτιζάν ξεκαθαρίζοντας ότι έχει ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

«Σε κάθε μεταγραφική περίοδο ακούγονται σενάρια ότι βρίσκομαι κοντά στην επιστροφή μου στην Παρτίζαν, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έπαιξα για έναν χρόνο στην Παρτίζαν και είχαμε μία ονειρική σεζόν, όταν και κατακτήσαμε το νταμπλ. Τώρα ενδιαφέρομαι μόνο για τον Ολυμπιακό. Μόλις ήρθα στην ομάδα και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο 24χρονος άσος στην ιστοσελίδα maxbetsport.rs.

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν στο Λιμάνι: «Πράγματι, υπάρχει απογοήτευση που δεν καταφέραμε να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα μετά από επτά χρόνια σερί επιτυχιών και γι’ αυτό θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα. Περιμένω να πάρω μεγαλύτερη ευκαιρία του χρόνου για να αποδείξω τι αξίζω. Δεν έπαιξα όσο θα ήθελα φέτος, αλλά κατάφερα να πετύχω τέσσερα γκολ. Επίσης, έπαιξα και πέντε παιχνίδια στο Champions League και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα να παίζω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο, οπότε θα συμμετέχω κανονικά στην προετοιμασία το καλοκαίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ