Κέρκυρα : Το αντίο του Παμλίδη

Κέρκυρα : Το αντίο του Παμλίδη

Μέσω facebook αποχαιρέτισε την Κέρκυρα ο Γιώργος Παμλίδης ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το αντίο του στην Κέρκυρα είπε ο Γιώργος Παμλίδης ο οποίος αποτελεί οριστικά παρελθόν από την ομάδα. Ο νεαρός επιθετικός που αγωνιζόταν στο νησί των Φαιάκων τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα, φέρεται να έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τον Σιόντη, ο Παμλίδης δεν αποκλείεται να αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση της ομάδας των Ιωαννίνων.

Ο πρώην πλέον φορ της Κέρκυρας μέσω ανάρτησής του στον λογαριασμό του στο Facebook αποχαιρέτισε τον σύλλογο ευχαριστώντας όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του.

«Μετά από 2.5 χρόνια γεμάτα με τα πιο έντονα συναισθήματα ήρθε η στιγμή να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, από τον ‘πρώτο’ έως τον ‘τελευταίο’!!! Μέσα σε αυτόν τον κύκλο γνώρισα ανθρώπους οι οποίοι μου δίδαξαν ότι στην ζωή, ποσό μάλλον κ στο ποδόσφαιρο, πρέπει να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα με χαμόγελα κ αισιοδοξία…Δυστυχώς αυτός ο κύκλος δεν έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αλλά εμείς κρατάμε μόνο τα θετικά κ συνεχίζουμε… εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά ότι καλύτερο στην ζωή του με υγεία κ τύχη!!! Εις το επανιδείν…
ΥΓ. Εύχομαι να γνωρίσετε τόσο ιδιαίτερους ανθρώπους όπως γνώρισα κ εγώ εσάς!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.facebook.com/giorgos.pamlidis/posts/10212434414803014

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ