ΑΕΚ : Πρώτα ξεκαθαρίζει το θέμα του Χιμένεθ

Αφού ξεκαθαρίσει το θέμα του Ισπανού τεχνικού θα προχωρήσουν οι περιπτώσεις που «καίνε» ενόψει της νέας σεζόν

ΑΕΚ : Πρώτα ξεκαθαρίζει το θέμα του Χιμένεθ | to10.gr

Η ΑΕΚ μπορεί από το πρωί της Κυριακής να έχει το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη σεζόν, μιας και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν. Με την Ένωση να κατακτά το πρωτάθλημα και να κλείσει μια σαφέστατα πετυχημένη σεζόν, παρά την απώλεια του κυπέλλου.

Η νέα χρονιά ωστόσο βρίσκει την ΑΕΚ με μια σειρά από ανοικτά μέτωπα. Που άμεσα θα πρέπει να κλείσουν ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά. Με βασικότερο εκείνο του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται στο προσεχές διάστημα να κάνει μια απευθείας κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της παραμονής του στην ομάδα.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής αυτό το σενάριο μοιάζει το πιθανότερο, ωστόσο όλα θα κριθούν από το ραντεβού που έπεται. Το οποίο πάντως προς το παρόν δεν έχει οριστικοποιηθεί και δεν φαίνεται πιθανό να γίνει την εβδομάδα που διανύουμε. Με τις όποιες εξελίξεις να μετατίθενται για αργότερα.

Κάτι που πηγαίνει πίσω και τις υπόλοιπες υποθέσεις που απασχολούν (Βράνιες, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες ή ακόμα και Γιόχανσον), αφού προτεραιότητα για την Ένωση είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον Χιμένεθ. Με την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης να κρίνει και το πώς θα προχωρήσουν οι Κιτρινόμαυροι όσον αφορά στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Πάντως όσο καθυστερούν οι εξελίξεις με τον Χιμένεθ τόσο φουντώνουν τα σενάρια για τον πάγκο της ΑΕΚ, εντονότερο αυτό που θέλει τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο στόχαστρο του Δικεφάλου. Σενάριο πάντως που διαψεύδεται από μεριάς Ένωσης, με τους ανθρώπους των Κιτρινόμαυρων να σχολιάζουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο το θέμα του Χιμένεθ που απασχολεί και κανενός άλλου τεχνικού.