Μελισσανίδης : «Όποιον θέλουμε τον φέρνουμε, όποιον θέλουμε τον κρατάμε»

Μελισσανίδης : «Όποιον θέλουμε τον φέρνουμε, όποιον θέλουμε τον κρατάμε»

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ πήγε στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σπόντα για τον Χριστοδουλόπουλο και τα συγχαρητήρια στους παίκτες για την πρωτιά στην Σούπερ Λίγκα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης πήγε σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων στα Σπάτα και μίλησε στους παίκτες της Ένωσης. Ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ την φετινή σεζόν, δίνοντας συγχατηρήρια σε Χιμένεθ και παίκτες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Άφησε πάντως αιχμές για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. «Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θέλουμε τον κρατάμε», ήταν η τοποθέτηση του Μελισσανίδη για τις εξελίξες στην υπόθεση του διεθνούς εξτρέμ.

Η ομιλία Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

«Ήθελα να έρθω να σας χαιρετήσω γιατί σήμερα έχετε την τελευταία προπόνηση της σεζόν. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όσα πετύχατε! Η χρονιά ήταν για εμας απόλυτη επιτυχημένη. Κάνατε κάτι που οι οπαδοί μας περίμεναν πολλά χρόνια.

Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε καλό προπονητή και θέλω να πιστεύω και καλή διοίκηση. Φάγαμε λίγη στεναχώρεια στον τελικό του κυπέλλου αυτά γίνονται στον ποδόσφαιρο. Ήσασταν και οι περισσότεροι σε κακή μέρα με λίγες εξαιρέσεις. Αλλά αυτό τελείωσε, πάει. Είστε οι πρωταθλητές, είστε οι παναξιοι πρωταθλητές.

Και του χρόνου θα είμαστε πιο δυνατοί, πιο ενισχυμένοι. Μην το δείτε εγωιστικά αυτό που θα σας πω αλλά να ξέρετε ότι σαν ομάδα όποιον παίκτη γουστάρουμε φέρνουμε, όποιον τον θελουμε τον κρατάμε! Σας λέω και πάλι ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα πιο δυνατή ομάδα, θα ενιαχυθουμε κι άλλο! Εμεις είμαστε οι πρωταθλητές, συνεχίζουμε, και του χρόνου θα είμαστε και πάλι πρωταθλητές».

Αμέσως μετά ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων ζήτησε να μιλήσει με τους αρχηγούς της ΑΕΚ, για το θέμα του πριμ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ