«Κοιτάζει Ματετά ο Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας foot αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στα υπόψιν τον επιθετικό της Χάβρης, Ζαν Φιλίπ Ματετά. Ο παίκτης ανήκει στην Λιόν κι έχει παραχωρηθεί στην Χάβρη με την μορφή δανεισμού.

«Κοιτάζει Ματετά ο Ολυμπιακός» | to10.gr

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση επιθετικού για να ενισχύσει την φροντ λάιν του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και η γαλλική ιστοσελίδα foot ααναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι «κοιτάζουν την περίπτωση του Ζαν Φιλίπ Ματετά».

Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την φετινή σεζόν στην Χάβρη και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Χάβρη, καθώς η γαλλική ομάδα δεν εξασφάλισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

«Ο Ματετά ανήκει στην Λιόν αλλά έχει δοθεί δανεικός στην Χάβρη. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν επιθυμεί να γυρίσει στην Λιόν. Ο λόγος είναι πως δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής. Θα πρέπει όμως να σημειωθεί ότι για το μέλλον του Ματετά δεν υπάρχει μόνο η Χάβρη.

Υπάρχει και η προοπτική του Ολυμπιακού για τον 20χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι διεθνής  με την under 19 της Γαλλίας. Ο Ματετά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και κοστολογείται από την ομάδα του με 2,5 εκατ. ευρώ», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός έκανε πολύ καλή χρονιά με την Χάβρη, έχοντας πετύχει 17 γκολ και αυτό φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει. Ο Ματετά έχει ανεβάσει τις «μετοχές» του με τις φετινές εμφανίσεις και αρκετές ομάδες αναμένεται να «χτυπήσουν» την πόρτα της Λιόν, εκφράζοντας ενδιαφέρον για την απόκτηση του.