Και Ρολάντο για την κόκκινη άμυνα

Και Ρολάντο για την κόκκινη άμυνα

Ο 33άχρονος στόπερ της Μαρσέιγ μένει ελεύθερος, και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει ήδη συμπεριλάβει στη λίστα με τους υποψήφιους για την άμυνα του Ολυμπιακού

Νέο όνομα, αλλά και… παλιά μεταγραφική ιστορία για τον Ολυμπιακό. Ο Ρολάντο που σε λίγες ημέρες ολοκληρώνει το συμβόλαιο του με την Μαρσέιγ και «βγαίνει» στην αγορά ως ελεύθερος αναζητώντας την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του.

Ο πολύπειρος Πορτογάλος ήταν πρωταγωνιστής για τους Μασσαλούς που έφτασαν ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (πέτυχε μάλιστα το γκολ της πρόκρισης στον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο την Σάλτσμπουργκ). Συνολικά στη σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, μετρά 45 συμμετοχές (2 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς τον γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του, ο οποίος πριν την Μαρσέιγ ήταν στην Πόρτο, τη Νάπολι, την Ίντερ, την Άντερλεχτ. Μεγάλη καριέρα (και 21 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα), μεγάλη εμπειρία.

https://www.youtube.com/watch?v=a_7NUas_L10

Ψάχνει ο Ολυμπιακός έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό για να ηγηθεί της άμυνας του. Δεν είναι τυχαίο για παράδειγμα ότι έχει προταθεί και εξετάζεται ο Νέτο, ότι υπάρχει στην κόκκινη λίστα ο Μολέντο κλπ. Είναι ζητούμενο να βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορέσει να κάνει καλύτερο και τον παρτενέρ του, είτε αυτός είναι ο Σισέ, είτε ο Ένγκελς (διότι ένας από τους δύο θα είναι στην ομάδα την επόμενη σεζόν).

Προτάθηκε λοιπόν και ο 33άχρονος της Μαρσέιγ, και σίγουρα η υποψηφιότητα του θα εξεταστεί με ενδιαφέρον. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός πέρα από τον Μαρτίνς, έχει στο «τιμ» των ανθρώπων του που ασχολούνται με τις μεταγραφές και δύο Γάλλους που προφανώς έχουν ξεκάθαρη άποψη για το Σαμπιονά: Τον Φρανσουά Μοντέστο και τον Κριστιάν Καρεμπέ. Λογικά λοιπόν θα παίξει ρόλο και η δική τους άποψη για το θέμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ