Αστέρας Τρίπολης : Περιμένει πρόταση από Μίλαν για τον νεαρό Μιχελή

Αστέρας Τρίπολης : Περιμένει πρόταση από Μίλαν για τον νεαρό Μιχελή

Ο Νίκος Μιχελής ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, καθώς δοκιμάστηκε από τη Μίλαν και στον Αστέρα περιμένουν πρόταση από τους Ιταλούς.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι κοντά στο να ολοκληρώσει μια από τις σπουδαιότερες συμφωνίες στην ιστορία του. Αυτό διότι ετοιμάζεται να δώσει τα χέρια με τη Μίλαν για τον 18χρονο Νίκο Μιχελή.

Ο νεαρός κεντρικός χαφ των Αρκάδων την περασμένη εβδομάδα δοκιμάστηκε από την ιταλική ομάδα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Μιχελής έτσι, ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Οι άνθρωποι του Αστέρα αναμένουν πρόταση από τους ροσονέρι για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Μάλιστα, ο Μιχελής φαίνεται πως έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις από τη Μίλαν και αυτό που μένει να δούμε είναι η τελική πρόταση που θα γίνει στον Αστέρα, ώστε να μετακομίσει στο Μιλάνο, με το ποσό να φτάνει τις 200 χιλιάδες ευρώ. Το θετικό για τον Αστέρα είναι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τη Μίλαν χάρη στον Αντόνιο Ντοναρούμα (είχε περάσει από την Τρίπολη και είναι αδελφός του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα).

O Μιχελής είχε κάνει πολύ καλό τουρνουά με την Εθνική μας σε τουρνουά στην Ιταλία, γι’ αυτό και η Μίλαν θέλησε να τον δοκιμάσει και να τον αποκτήσει.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα δείγμα των ικανοτήτων του παίκτη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ