ΠΑΟΚ : Φουλάρει για Βέρνμπλουμ

ΠΑΟΚ : Φουλάρει για Βέρνμπλουμ

Ο δικέφαλος του Βορρά έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Πόντους Βέρνμπλουμ, με τον Σουηδό χαφ να είναι ο εκλεκτός για τη μεσαία γραμμή.

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Πόντους Βέρνμπλουμ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Σουηδός άσος έχει προταθεί εδώ και καιρό στον δικέφαλο του Βορρά και ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ, όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday.

Ο 31χρονος χαφ πριν λίγες μέρες αποχαιρέτησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από 6 χρόνια, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και τυπικά σε έναν μήνα και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αποτελεί έναν αρκετά ποιοτικό μέσο με παραστάσεις από το κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει σε 70 παιχνίδια για το Champions League και το Europa League με τους Ρώσους.

Φέτος αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με την ΤΣΣΚΑ σκοράροντας 8 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Μάλιστα, είχε αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ το περασμένο καλοκαίρι για τα προκριματικά του Champions League σημειώνοντας το τελικό 0-2 στο 55′ της αναμέτρησης.

Να αναφέρουμε ότι οικογενειακοί λόγοι υποχρεώνουν τον Σουηδό ποδοσφαιριστή να αποχωρήσει από τη Ρωσία, ενώ λόγω τραυματισμού στο ισχίο, έχει να αγωνιστεί από τις 15 Απριλίου. Κατόπιν, να σημειωθεί ότι έχει και 51 συμμετοχές με την Εθνική Σουηδίας, αλλά έπειτα από το Euro 2016, δεν έχει κληθεί ούτε μια φορά από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Τέλος, όσον αφορά τις ομάδες που έχει αγωνιστεί πριν την ΤΣΣΚΑ, στην Γκέτεμποργκ ξεκίνησε την καριέρα του το 2005, 4 χρόνια μετά πήρε μεταγραφή για την Άλκμααρ, ενώ το 2012 μετακόμισε στη Μόσχα για χάρη της ΤΣΣΚΑ έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωσή του είναι εξαιρετική για τον ΠΑΟΚ και αναμφίβολα θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα εφόσον αποκτηθεί.

Δείτε ένα δείγμα των ικανοτήτων του παίκτη στα παρακάτω βίντεο:

https://youtu.be/3SRhvBSfhgg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ