Τα δεδομένα της επιστροφής Προτό στο Βέλγιο

Τα δεδομένα της επιστροφής Προτό στο Βέλγιο

Ο Σίλβιο Προτό είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα δεδομένα του επαναπατρισμού του έμπειρου Βέλγου τερματοφύλακα.

Ο Σίλβιο Προτό στα 34 του χρόνια είχε μια καλή σεζόν για τον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε ως αναπληρωματικός του Καπίνο, αλλά στην πορεία, με την εμπειρία, τη σταθερότητα και την προσωπικότητά του ήταν από τους καλύτερους, μια χρονιάς που εξελίχθηκε προβληματικά.

Παρόλα αυτά, με τον Χουτεσιώτη να έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, τον Γιαννιώτη να είναι προ των πυλών και τον Ολυμπιακό να ψάχνεται στην ελληνική (και όχι μόνο) αγορά για έναν ακόμα τερματοφύλακα, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, ο Προτο να αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες. Ο ίδιος ο Βέλγος μάλιστα δεν θα έβλεπε με κακό μάτι την πιθανότητα επαναπατρισμού, κυρίως για χάρη της οικογένειάς του. Ας δούμε τα δεδομένα λοιπόν για τον 34χρονο τερματοφύλακα, έχοντας ως δεδομένο το ενδιαφέρον των Αντβέρπ, Γκενκ και Γάνδης και Οστάνδης, όπως αποκαλυπτει και η Het Nieuwsblad.

Αντβέρπ
Η Αντβέρπ, αρέσκεται στο να επαναπατρίζει παίκτες προχωρημένης ποδοσφαιρικής ηλικίας με εμπειρία στο βέλγικο πρωτάθλημα όπως οι Γέλε Βαν Νταμ και Σινάν Μπολάτ. Μάλιστα οι εμφανίσεις του Μπολάτ κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να του δώσουν εισιτήριο για μεγαλύτερη ομάδα, γεγονός που αφήνει θέση βασικού σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Προτό. Όμως το παρελθόν του στην άλλη ανταγωνιστική ομάδα της πόλης, Μπίρσοτ, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.

Γκενκ
Οι εμφανίσεις του βασικού τερματοφύλακα Ντάνι Βούκοβιτς, δεν ενθουσιάζουν, οπότε μπορεί να γίνει κίνηση για την απόκτηση του Προτό ως βασικού. Στην περίπτωση αυτή ο έμπειρος 34χρονος γκολκίπερ θα έχει την ευκαιρία να γίνει μέντορας του νεαρού Νορντίν Γιάκερς, γεγονός που δεν αφήνει αδιάφορο τον Προτό.

Γάνδη
Η εξαιρετική χρονιά του Λόβρε Κάλινιτς, θα του δώσει μάλλον μεταγραφή για μεγαλύτερη ομάδα με καλύτερο συμβόλαιο. Κάπως έτσι η Γάνδη θα έχει την ευκαιρία να καταφέρει αυτό που δεν μπόρεσε να καταφέρει το κααλοκαίρι του 2016, να αποκτήσει δηλαδή τον Προτό.

Οστάνδη
Η τελευταία από τις πιθανές επιλογές του Προτό είναι η επιστροφή στην Οστάνδη, την οποία άφησε για χάρη του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Βέβαια τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι τόσο καλά πλέον για την βέλγικη ομάδα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ