Άρης : Οπαδοί της Ντόρτμουντ στο Βικελίδης για το ματς με Πανσερραϊκό!

Άρης : Οπαδοί της Ντόρτμουντ στο Βικελίδης για το ματς με Πανσερραϊκό!

Φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη πριν την επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα.

Οι σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Άρης με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι στενές εδώ και αρκετά χρόνια, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έχουν αδελφοποιηθεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που φίλαθλοι του «Θεού του πολέμου» έχουν βρεθεί στo Westfalenstadion για να παρακολουθήσουν ματς της γερμανικής ομάδας, ωστόσο αυτή τη φορά είναι η… σειρά των οπαδών της Μπορούσια να τιμήσουν το Βικελίδης.

Συγκεκριμένα φίλοι της Ντόρτμουντ ταξίδεψαν στην Ελλάδα για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Άρη, αυτό με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (20/5, 17:00) για την 33η αγωνιστική.

Το γεγονός πως ο ιστορικός σύλλογος επιστρέψει στην φυσική του θέση, ξεπερνώντας το μαρτύριο των τελευταίων έξι ετών, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο της Μπορούσια.

Οι οπαδοί της τελευταίας εκδήλωσαν ενδιαφέρον να έρθουν στην χώρα μας προκειμένου να γιορτάσουν με τους ομολόγους τους του Άρη την ωραία αυτή στιγμή.

Όπως βλέπετε στη συγκεκριμένη φωτογραφία από το yellownews ήδη βρέθηκαν για πρώτη φορά στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ παρακολούθησαν την βράβευση του τμήματος γυναικείου βόλεϊ του Άρη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ