ΑΕΚ : Δεν παίρνει κανέναν παίκτη από τον Παναθηναϊκό

ΑΕΚ : Δεν παίρνει κανέναν παίκτη από τον Παναθηναϊκό

Την απόφαση να μην γίνει καμία κίνηση για παίκτη του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχουν πάρει από κοινού οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ΑΕΚ τον τελευταίο διάστημα έχει κινηθεί για παίκτη του Παναθηναϊκού ή έχει αποκτήσει κάποιον, αλλά φαίνεται πως θα σταματήσει αυτό. Η Ένωση δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί με κανέναν ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού και την απόφαση αυτή έχει παρθεί από τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Μαρίνο Ουζουνίδη.

Στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες χθες, Παρασκευή στα γραφεία της ΑΕΚ, όταν κι οριστικοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να μη γίνει καμία κίνηση για ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Θυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια Ελλάδας είχε αποκτήσει τον Νίκλας Χουλτ τον περασμένο Γενάρη από τους πράσινους.

Μετά τις εξελίξεις αυτές, φαίνεται πως σταματάει κάθε σενάριο περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Ρόμπιν Λουντ ο οποίος έτσι κι αλλιώς φέρεται να  έχει στα χέρια του πρόταση από το εξωτερικό με υψηλές απολαβές καλύτερες από αυτές που θα είχε αν παρέμενε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ