«Καμία απαγόρευση μεταγραφών από UEFA, FIFA»

Στο «τριφύλλι» ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει κάποια ποινή από την παγκόσμια κι ευρωπαϊκή συνομοσπονδία κι ως εκ τούτου, μπορεί η ομάδα να αποκτήσει ξένο ποδοσφαιριστή.

«Καμία απαγόρευση μεταγραφών από UEFA, FIFA» | to10.gr

Στα μέσα Απριλίου κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι η FIFA και η UEFA απέστειλαν έγγραφο στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το οποίο ενημερώνεται ότι υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών, εξαιτίας οφειλών.

Το δημοσίευμα σε ελληνικό ΜΜΕ δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ούτε και διαψεύστηκε από τον Παναθηναϊκό. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, υπήρχε σύγχυση. Ορισμένα στελέχη της ΠΑΕ έλεγαν ότι υπάρχει απαγόρευση, άλλα υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση πως επιβλήθηκε σχετική ποινή από την παγκόσμια κι ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Την ίδια ενημέρωση έχει και ο Νίκος Νταμπίζας. Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ότι δεν υπάρχει τιμωρία, οπότε κάνει προγραμματισμό γνωρίζοντας ότι έχει τη δυνατότητα  να πάρει έναν ξένο ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. Την Τρίτη κι αφού έχει προκύψει ένα αλαλούμ, ειπώθηκε από κορυφαίο στέλεχος του Παναθηναϊκού ότι δεν υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών από ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και ο σύλλογος θα κινηθεί για την ενίσχυσή του στο μέτρο φυσικά των δυνατοτήτων του και σύμφωνα με τον περιορισμό που έχει επιβληθεί.