Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η ΑΕΚ για τα σκουπίδια

Άμεση παρέμβαση εισαγγελέα ζητά η ΑΕΚ για τα σκουπίδια

Στην Ένωση παίρνουν μέτρα για τις παρανομίες στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας.

Δράση και μάλιστα άμεσα ζητά από τον εισαγγελέα η ΑΕΚ, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή για παράνομες ενέργειες στο άλσος, σχετικά με το θέμα των σκουπιδιών.

Θυμίζουμε πως η Ένωση έχει καταγγείλει τη δημοτική αρχή για την δημιουργία παράνομης εισόδου στο άλσος, προκειμένου να κινούνται από εκεί τα απορριμματοφόρα.

Από πλευράς ΑΕΚ έχουν ειδοποιηθεί ήδη οι εισαγγελικές αρχές προκειμένου να υπάρξει άμεση επέμβαση, ενώ έχουν δρομολογηθεί όλες οι νομικές ενέργειες.

Παράλληλα έχουν κατατεθεί επώνυμες καταγγελίες για τη νέα παρανομία και ζητούν την άμεση επέμβαση των αρμόδιων αρχών ενώ πλέον υπάρχει ομάδα περιφρούρησης από την ΑΕΚ που παρακολουθεί εκεί τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει και νέες παρανομίες από την πλευρά του Δήμου.

Με το όλο ζήτημα να έρχεται από μεριάς ΑΕΚ στο προσκήνιο για τα καλά, αφού φαίνεται πως η Ένωση δεν έχει πια την παραμικρή διάθεση να κάτσει με σταυρωμένα χέρια για τις κινήσεις του δήμου. Που σχετίζονται άμεσα με το γήπεδο, η κατασκευή του οποίου προχωρά με… χίλια. Μιας και σύντομα αναμένεται να προστεθούν στο εργοτάξιο και οι προκατασκευασμένες εξέδρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ