Οriginal: «Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς»

Οriginal: «Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς»

Ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΚ για τις εξελίξεις με το άλσος και τα σκουπίδια

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η Οriginal 21 εξαπολύει επίθεση στον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας αναφορικά με το θέμα των σκουπιδιών, σημειώνοντας πως πλέον… αναλαμβάνει δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα πολλά λόγια – και ειδικά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα – είναι φτώχεια… Φτώχεια όχι στην τσέπη αλλά στην ψυχή και στο μυαλό. Εμείς ως ORIGINAL21, ως Άνθρωποι, ως Πολίτες αυτού του τόπου, λέμε πλέον ΩΣ ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ!

Φτάνει, στα ψεύτικα τα λόγια που βάφτιζαν χούλιγκαν όσους είχαμε διαφορετική άποψη από το Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας και τους κλακαδόρους του. Τελικά αυτοί γκρεμίζουν τοίχους και πόρτες τη νύχτα σα χούλιγκαν… Τη νύχτα όμως γίνονται οι παρανομίες, ενώ εμείς θα είμαστε εκεί μέρα!

Φτάνει, σε αυτούς που μας έτρεχαν στα δικαστήρια επειδή κάποιος τους στραβοκοίταξε. Αθωωθήκαμε κύριοι… ενώ εσείς είστε ήδη ένοχοι και με τη βούλα του ΣΤΕ…

Φτάνει, στους καταστροφείς του περιβάλλοντος, του Άλσους και της γειτονιάς μας. Αυτής που εμείς πονάμε όλα αυτά τα χρόνια και για την οποία λοιδορηθήκαμε… όμως άλλοι κόβουν δέντρα, άλλοι βάζουν μπουλντόζες καταστρέφοντας το χώρο του Άλσους. Τελικά εμείς είμαστε αυτοί που προστατέψαμε ό,τι πιο όμορφο έχει η Φιλαδέλφεια και θέλουμε να γίνει ομορφότερο. Για εμάς, τα παιδιά μας, τον λαό της ΑΕΚ και όλον τον κόσμο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Φτάνει, πλέον λέμε ΟΛΟΙ μαζί σε αυτούς που πετάνε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια δίπλα στα παιδιά μας που παίζουν, δίπλα στο σχολείο, δίπλα στις αυλές και τα μπαλκόνια μας. Χωρίς άδεια, χωρίς τσίπα, χωρίς συνείδηση…

Αν ο νόμος – νομίζουν ότι – δεν τους αγγίζει ή κωλυσιεργεί, εμείς πρέπει να προστατεύσουμε το πράσινο, το Άλσος, τη Νέα Φιλαδέλφεια, τη γη των προγόνων μας, την πόλη των παιδιών μας. Ενάντια στα πολιτικάντικα παιχνίδια, ενάντια στα συμφέροντα, ενάντια σε όσους μέχρι σήμερα έβρισκαν κάθε είδους απίθανη δικαιολογία για να συκοφαντήσουν έναν ολόκληρο λαό.

ΩΣ ΕΔΩ! ΦΤΑΝΕΙ!

A.E.K. ORIGINAL21 – 1982

ΥΓ: ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ