ΑΕΚ: Ο Κονέ, η Ουντινέζε και το νέο συμβόλαιο

ΑΕΚ: Ο Κονέ, η Ουντινέζε και το νέο συμβόλαιο

Η ΑΕΚ «τρέχει» την υπόθεση του έμπειρου μέσου, που ακόμα ωστόσο παραμένει ανοικτή.

Η απόφαση της ΑΕΚ για την παραμονή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα και τη νέα σεζόν είναι δεδομένη, μιας και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει τον έμπειρο χαφ στο σύνολο που θα δημιουργήσει. Ωστόσο το συγκεκριμένο ζήτημα δείχνει προς το παρόν ανοικτό, μιας και αφενός ο Κονέ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ουντινέζε, αφετέρου θα πρέπει να βρεθεί και η φόρμουλα συμφωνίας με την Ένωση για νέο συμβόλαιο.

Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον 30χρονο χαφ από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος από την ιταλική ομάδα, ωστόσο είναι σαφές πως για το συγκεκριμένο deal υπάρχει ένα προκαθορισμένο «ταβάνι». Που δύσκολα θα ξεπεράσει τις 250.000 ευρώ ετησίως. Χρήματα που αυτή τη στιγμή δείχνουν να απέχουν με εκείνα που αξιώνει ο Κονέ, παρότι ακόμα οι δύο πλευρές δεν έχουν μπει σε επίσημο κύκλο συζητήσεων.

Ωστόσο από τις πρώτες επαφές προκύπτει πως το όλο ζήτημα έχει ακόμα δρόμο. Μιας και ο Κονέ θα μπορούσε να αποδεσμευθεί εύκολα από την Ουντινέζε, χωρίς να αξιώσει χρήματα, όμως από την άλλη αυτό προϋποθέτει ένα πιο υψηλό συμβόλαιο με την ΑΕΚ προκειμένου να… καλυφθεί η διαφορά. Κάτι που μένει να δούμε πως μπορεί να διαφοροποιηθεί στην πορεία, αφού μιλάμε για μια υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τρεις πλευρές προς το παρόν. Η ΑΕΚ, ο Κονέ και φυσικά η Ουντινέζε, με την οποία ο 30χρονος άσος έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ