Ο ρόλος του Λιβάγια και τα δύο εξτρέμ

Πως υπολογίζει να αξιοποιήσει τον Κροάτη φορ ο Ουζουνίδης και πως διαφοροποιείται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ.

Ο ρόλος του Λιβάγια και τα δύο εξτρέμ | to10.gr

Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά σε διαδικασία προγραμματισμού ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας να σηκώνουν εδώ και μέρες μανίκια. Η Ένωση προχωρά στον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ρίχνοντας τη δεδομένη στιγμή το βάρος στην ενίσχυση των άκρων. Καθώς εκεί έχει εντοπιστεί το μεγαλύτερο κενό.

Ο Ουζουνίδης, έχοντας αξιολογήσει το υπάρχον υλικό, υπολογίζει ως κλασικό ακραίο μονάχα τον Αλμπάνη. Μιας και τόσο ο Κλωναρίδης, όσο και ο Μπακασέτας, υπολογίζονται σε πρώτη φάση για τη θέση πίσω από τον φορ. Στην οποία αναμένεται να δοκιμαστεί ο Μάρκο Λιβάγια.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να δει πως μπορεί να ανταποκριθεί ο Κροάτης στον συγκεκριμένο ρόλο, τουλάχιστον μέχρι να έρθει ο στράικερ που αναζητά η Ένωση. Γι’ αυτό και οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα τουλάχιστον έναν εξτρέμ, προκειμένου ο Ουζουνίδης να μπορεί να δουλέψει με τα εργαλεία που θέλει σε αυτό το ξεκίνημα.

Αυτή, ωστόσο, δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη που θα γίνει στα πλάγια, αφού φαίνεται πως έχει παρθεί η απόφαση για διπλή ενίσχυση στις πτέρυγες. Με τον έναν εκ των δύο εξτρέμ που θα αποκτηθούν να είναι αριστεροπόδαρος. Ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι κάποιες περιπτώσεις (όπως ο Βέλγος Λεστιέν), με την ΑΕΚ να προχωρά το συγκεκριμένο ζήτημα με στόχο να το κλείσει άμεσα. Ακόμα και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.