Φίλιπ Γιάκομπσεν: Από τον Παναθηναϊκό στη Λίβερπουλ (pic)

Φίλιπ Γιάκομπσεν: Από τον Παναθηναϊκό στη Λίβερπουλ (pic)

Ο νέος επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης και φυσικής κατάστασης της Λίβερπουλ, Φίλιπ Γιάκομπσεν, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό!

Από το 2001 έως το 2005 ήταν κάτοικος Παιανίας. Δεκατρία χρόνια τον ανακοίνωσε η Λίβερπουλ ως επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης και φυσικής κατάστασης! Ο λόγος για τον Γερμανό Φίλιπ Γιάκκομπσεν! Η επιλογή του Γερμανού αποτελεί επιλογή του προπονητή των Reds (και συμπατριώτη του) Γιούργκεν Κλοπ.

Όσον αφορά το πράσινο παρελθόν του, ο Γιάκομπσεν υπήρξε επιλογή του Χρήστου Καρβουνίδη ο οποίος τώρα βρίσκεται στην οικογένεια της ΑΕΚ ως επικεφαλής της φυσιοθεραπευτικής της ομάδας. Τότε εργαζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Καρβουνίδης είχε δει στο πρόσωπο του νεαρού Γιάκομπσεν έναν ιδιαίτερα εξελίξιμο φυσιοθεραπευτή! Ο Γερμανός κέρδισε την εμπιστοσύνη και του Βέλιμιρ Ζάετς και έμεινε μέχρι το 2005, όταν και ο «Ζέκο» τον πήρε μαζί του στην Πόρτσμουθ.

Από το 2007 μέχρι και πριν από δύο χρόνια ο Γιάκομπσεν βρισκόταν στο Κατάρ και συγκεκριμένα στο κέντρο αποκατάστασης Aspetar, ενώ μέχρι να μετακομίσει στο Νησί για λογαριασμό της φιναλίστ του φετινού Champions League εργαζόταν και στην εθνική ομάδα του Κατάρ.

https://twitter.com/LFC/status/1004332088739422208

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ