Καλούδης Λεμονής : «Δεν έκλεισα με Παναθηναϊκό, πρωταγωνιστής ο Άρης στην Σούπερ Λιγκ»

Ο νεαρός αμυντικός μέσος μίλησε για το μέλλον του, την πρώην ομάδα του τον Άρη, αλλά και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Καλούδης Λεμονής : «Δεν έκλεισα με Παναθηναϊκό, πρωταγωνιστής ο Άρης στην Σούπερ Λιγκ» | to10.gr

Ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού και πρώην του Άρη Καλούδης Λεμονής μίλησε για τους κίτρινους, αλλά και το σενάριο που τον θέλει να έχει δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Ο 22χρομος μεσοαμυντικός ευχήθηκε ο Αρης να πάει καλά στη Σούπερ Λίγκα, ενώ σχετικά με το ενδιαφέρον των πράσινων, δήλωσε άγνοια.

Αναλυτικά όσα ο Καλούδης Λεμονής είπε στο Yellow Radio 92.8:

Αρχικά για την φετινή πορεία του Κισαμικού ανέφερε: Έγινε μια ομαδική δουλειά φέτος και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα, δεθήκαμε όλοι γρήγορα στα Χανιά, ήμασταν μια οικογένεια, είχαμε υγεία, ηρεμία, κάθε αγώνα γινόμασταν καλύτεροι και έγινε αυτό που έγινε.

Για το ενδεχόμενο να προβιβαστεί ο Κισαμικός στη Superleague: Περιμένουμε, εγώ δεν έχω κάπου πληροφόρηση, αν γίνει αυτό το πράγμα θα είναι καλό για την ομάδα και τον κόσμο των Χανίων.

Για το εάν ο ίδιος είναι ελεύθερος: Είχα συμβόλαιο για 1 χρόνο, έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις, περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και συζητάμε.

Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό: Δεν το ξέρω αυτό, και εγώ το διάβασα, το μόνο που ξέρω είναι ότι μας έχουν παρακολουθήσει και είχαν γραφτεί κάποια σχόλια. Σήμερα και εγώ διάβασα όλα τα υπόλοιπα, δεν έχω κλείσει, οπότε τώρα αυτά τα δημοσιεύματα πως βγήκαν δεν το ξέρω. Πάντως είναι τιμή να ακούγονται τέτοια πράγματα για εμένα.

Για την άνοδο της ομάδας: Επιτέλους ο Άρης μετά από 4 χρόνια πήγε εκεί που ανήκει, το δικαιούταν φυσικά, ήταν ομάδα που ήξερε πως να κερδίζει, με πολύ εμπειρία επάνω της.

Για τα τέσσερα αυτά χρόνια: Είναι σκληρό για τον κόσμο πάνω από όλα, τώρα όμως κάνει ένα νέο ξεκίνημα ο Άρης και ελπίζω να πάνε όλα καλά..

Για τους στόχους που πρέπει να έχει η ομάδα την επόμενη χρονιά: Πρέπει να πρωταγωνιστήσει γιατί είναι ο Άρης, ο κόσμος σίγουρα θα βοηθήσει και σε αυτό, απλά σίγουρα πρέπει να γίνουν σταθερά βήματα, να μην γίνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Για το εάν θα ήθελε να αγωνιστεί και πάλι με την φανέλα του Άρη: Είναι μακρινό το σενάριο, αλλά σίγουρα δεν θα έλεγα όχι.