Αναβολή της δίκης του οπαδού του ΠΑΟΚ για το ρολό ταμειακής στον Γκαρθία

Αναβολή της δίκης του οπαδού του ΠΑΟΚ για το ρολό ταμειακής στον Γκαρθία

Η δίκη του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ για τη ρίψη του ρολού ταμειακής μηχανής στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακου, Όσκαρ Γκαρθία στο ντέρμπι της Τούμπας τον περασμένο Φλεβάρη αναβλήθηκε.

Σήμερα ήταν η εκδίκαση της υπόθεσης του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που έγινε η αιτία να μην διεξαχθεί ποτέ η αναμέτρηση του Δικεφάλου του βορρά με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα, όταν πέταξε ρολό ταμειακής μηχανής στον τότε προπονητή των φιλοξενουμένων, Όσκαρ Γκαρθία.

Η δίκη που επρόκειτο να γίνει στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναβλήθηκε, για τις 24 Οκτωβρίου 2018, επειδή απουσίαζε ο πρώην τεχνικός των ερυθρολεύκων, Όσκαρ Γκαρθία, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση.

Για τον λόγο αυτό το δικαστήριο τιμώρησε τον κ. Γκαρθία, λόγω λιπομαρτυρίας, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 59 ευρώ, ενώ του χρέωσε και τα έξοδα της δίκης. Από την αίθουσα του Πλημμελειοδικείου απουσίαζε και ο μάρτυρας αστυνομικός, ο οποίος, όμως, είχε ενημερώσει σχετικά το δικαστήριο.

Αντίθετα, κανονικά προσήλθε στο δικαστήριο ο 27χρονος κατηγορούμενος. Ο νεαρός βαρύνεται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο.

Επίσης οι κατηγορίες είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για άτομο που χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο», λόγω παλιότερες εμπλοκής του σε ανάλογα περιστατικά σε αθλητικές δραστηριότητες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ