Όλα ανοιχτά για τον Καρίσο

Όλα ανοιχτά για τον Καρίσο

Δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρεται στο μέλλον του Πορτογάλου στόπερ της Σεβίλλης και «θυμάται» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 29χρονο αμυντικό το περσινό καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης, Ντάνιελ Καρίσο περιμένει ενημέρωση από την ομάδα της Ανδαλουσίας για το θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαντσίς Πιθχουάν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου όλα είναι πιθανά.

Ο 29χρονος στόπερ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Σεβίλλη αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ανδαλουσιάνοι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το μέλλον του έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η ισπανική ιστοσελίδα estadiodeportivo.com έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ολυμπιακό, υποστηρίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πορτογάλου αμυντικού το περασμένο καλοκαίρι.

«Ο Καρίσο έμεινε πέρυσι το καλοκαίρι στην Σεβίλλη, παρά το ότι υπήρχαν προτάσεις από Βαλένθια, Φιορεντίνα, Ολυμπιακό και Γαλατασαράι. Αυτή την στιγμή δεν έχει κάποιο κάλεσμα από τις ομάδες που προαναφέραμε αλλά κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ένα άλλο σενάριο που επίσης έχει πιθανότητες, είναι η επιστροφή του Καρίσο στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η απόκτηση του Ντοστ από την Σεβίλλη. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της πορτογαλικής ομάδας θέλει να φύγει από την Σπόρτινγκ μετά την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς του συλλόγου» αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική ιστοσελίδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ