Οικονομική ασφυξία στη Super League: Αγωγή της Football League για 16.825.000 €

Οικονομική ασφυξία στη Super League: Αγωγή της Football League για 16.825.000 €

Η Football League προκαλεί οικονομική ασφυξία στη Super League, καθώς με αγωγή που κατέθεσε ζητάει 16.825.000 ευρώ που ισχυρίζεται ότι της οφείλονται από το 2006 έως σήμερα!

Σε όποιον μιλάει Ελληνικά χρωστάει η Super League. Εκτός από τις οφειλές στους διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας που έπαιζαν όλο το πρωτάθλημα απλήρωτοι και τους οφείλονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ο συνεταιρισμός, υπό την ανοχή της ΕΠΟ που δεν κάνει τίποτα, οφείλει και στην Ένωση Β’ Εθνική, το ποσό των 16.825.000 ευρώ!

Τόσα είναι τα χρήματα που ζητάει η διοργανώτρια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και αφορούν οφειλές από το 2006 που είχε ιδρυθεί ο συνεταιρισμός.

Η Super League τότε, με τη διάλυση της ΕΠΑΕ, είχε αναλάβει και μία σειρά υποχρεώσεων οικονομικής φύσεως στην Ένωση Β’ Εθνικής προκειμένου η τελευταία να μπορεί να ανταποκρίνεται στα λειτουργικά έξοδα των ΠΑΕ, που μετέχουν σε αυτήν…

Σε 12 χρόνια όμως, που πέρασαν από τότε, μόλις τρεις φορές, επί προεδρίας Γιάννη Βαρδινογιάννη, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Μώραλη δόθηκαν χρήματα προς την μικρή κατηγορία. Τις υπόλοιπες περιόδους μόνο… υποσχέσεις.

Ο κόμπος λοιπόν, έφτασε στο χτένι και η Ένωση Β’ Εθνικής με αγωγή που κατέθεσε την προηγούμενη Παρασκευή ζητάει το συγκεκριμένο ποσό το οποίο να σημειωθεί ότι είναι θεσμοθετημένο με νόμο από το 2006, όταν διαλύθηκε η ΕΠΑΕ.

Η απάντηση της Super League αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ