Η άφιξη Πιεμπονγκσάντ και το πόρισμα

Η άφιξη Πιεμπονγκσάντ και το πόρισμα

Ο Ταϊλανδός δεν αναμένεται να έρθει πριν το Σαββατοκύριακο. Στην τελική ευθεία ο οικονομικός έλεγχος.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα έρθει την Τρίτη στη χώρα μας, όπως είχε κυκλοφορήσει. Ο οικονομικός έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά ούτε και ο νομικός παρά τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιπλέον θα βρεθεί στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε δεν είναι εφικτό άμεσα ένα ακόμα ραντεβού των δύο ανδρών. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, λοιπόν, ο οποίος εκπροσωπεί την «Pan Asia», δεν αναμένεται στην Αθήνα πριν το ερχόμενο σαββατοκύριακο. Ο οικονομικός έλεγχος βρίσκεται στην τελική ευθεία και τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα υπάρξει το πόρισμα. Έως τώρα δεν προκύπτει ότι θα υπάρχει σημαντική απόκλιση στους αριθμούς που έχουν μεταφερθεί στον Πιεμπονγκσάντ. Όσο για τον νομικό έλεγχο, αυτός θα καθυστερήσει λίγες μέρες ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση η νέα άφιξη του Πιεμπονγκσάντ αναμένεται με το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου. Θα έρθει και θα ενημερωθεί από την επιτροπή που έχει αναλάβει την υπόθεση και κατόπιν με τον Αλαφούζο θα συζητήσουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να επιτευχθεί το deal και να πραγματοποιηθεί η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ