Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Φέρε 4 εκατ. ευρώ και φεύγεις»

Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Φέρε 4 εκατ. ευρώ και φεύγεις»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να ξεκαθάρισε στον μάνατζερ του Όγκνιεν Βράνιες, ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ δεν πρόκειται να αποχωρήσει με λιγότερα από 4 εκατ. ευρώ.

Η περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες είναι που απασχολεί την ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, με τον Βόσνιο αμυντικό να εμπλέκεται σε διάφορα σενάρια περί συμφωνίας με την Άντερλεχτ. Ο στόπερ της Ένωσης δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει με την ΑΕΚ (λήγει το επόμενο καλοκαίρι το συμβόλαιό του) και η βελγική ομάδα ενδιαφέρεται έντονα για να τον αποκτήσει.

Όμως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση του Βράνιες έχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος έδειξε τις προθέσεις του προς την πλευρά του Βόσνιου διεθνή. Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ σύμφωνα με τη Livesport, επικοινώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Μιραλέμ Γιαγκάνιακ και του ξεκαθάρισε πως θέλει να ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία του, ενώ ακόμα φέρεται να διαμήνυσε πως ο Βράνιες θα πωληθεί μόνο με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση νέου συμβολαίου για τρία χρόνια με απολαβές 400.000 τον χρόνο στον Βράνιες, όμως η Άντερλεχτ φέρεται να προσφέρει τα διπλά με αποτέλεσμα να είναι πιο κοντά στον Βόσνιο αμυντικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ