Δυο φιλικά με ΑΕΛ ο Άρης

Μετά την επιστροφή τους από Ολλανδία οι κίτρινοι θα δώσουν φιλικά προετοιμασίας και στην Ελλάδα.

Δυο φιλικά με ΑΕΛ ο Άρης | to10.gr

Οι άνθρωποι του Άρη ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, με την Ολλανδία να είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η επιλογή προορισμού για τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Εκεί οι κίτρινοι θα δώσουν τρία με τέσσερα φιλικά προετοιμασίας και συνολικά άλλα τόσα επί ελληνικού εδάφους.

Εκτός από το φιλικό με την ΑΕΚ (25/07) στο Κλεάνθης Βικελίδης πριν ταξιδέψουν στο εξωτερικό, οι κίτρινοι θα αναμετρηθούν και δυο φορές με την ΑΕΛ, εντός και εκτός έδρας, αφού επιστρέψουν στην Ελλάδα. Οι ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, καθώς αναζητείται ακόμη ένας αντίπαλος για την περίοδο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague (25/08).

Επιπλέον, ο Πάκο Ερέρα σύντομα αναμένεται να μεταβεί στη Νάουσα και στα Τρία – Πέντε Πηγάδια, προκειμένου να δει από κοντά το προπονητικό κέντρο που επέλεξε και πέρσι η ομάδα για την προετοιμασία της. Αν πληροί τις προϋποθέσεις του και δώσει το «πράσινο φως», ο Άρης θα προπονείται εκεί τις δυο εβδομάδες του Ιουλίου πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία.