AEK : Πρώτα ο εξτρέμ

AEK : Πρώτα ο εξτρέμ

Η προσθήκη του ακραίου αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ.

Έπειτα και από τις τελευταίες συζητήσεις μεταξύ του Μαρίνου Ουζουνίδη και των ανθρώπων της ΑΕΚ όσον αφορά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, φαίνεται πως η Ένωση προχωρά με συγκεκριμένη προτεραιότητα για την ενίσχυσή της. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει να ρίξουν τη δεδομένη στιγμή το βάρος στην απόκτηση ενός εξτρέμ, μιας και εκεί έχει εντοπιστεί το βασικό κενό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, με την ΑΕΚ να καταλήγει στον «εκλεκτό» για τα άκρα ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται! Ολοκληρώνοντας έτσι την μία από τις βασικές προσθήκες της.

Ο Ουζουνίδης εκτιμά πως το θέμα του σέντερ φορ μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα, προκειμένου να γίνει η καλύτερη δυνατή επιλογή. Έχοντας στο μυαλό του να αξιοποιήσει εκεί σε πρώτη φάση τον Μάρκο Λιβάγια, αλλά και τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Με τα παραπάνω δεδομένα λοιπόν το ζήτημα του ακραίου έχει έρθει για τα καλά στο προσκήνιο, με την ΑΕΚ να στοχεύει στο να το ολοκληρώσει άμεσα. Προχωρώντας από εκεί και έπειτα με ηρεμία στις υπόλοιπες κινήσεις, που θα αφορούν σε έναν φορ, σε έναν ακόμα ακραίο, σε έναν χαφ αλλά και σε έναν στόπερ, στην περίπτωση που πωληθεί ο Βράνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ