Παναθηναϊκός : Στις 6 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση για την ΑΜΚ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεδρίασε την Πέμπτη κι αποφάσισε τη σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Παναθηναϊκός : Στις 6 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση για την ΑΜΚ | to10.gr

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι αποφάσισε πως η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 20 εκατομμυρίων ευρώ θα γίνει στις 6 Ιουλίου.

Στη Γενική Συνέλευση εκείνη θα δρομολογηθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου των 20 εκατομμυρίων ευρώ που ουσιαστικά θα αποτελεί και τη νέα εποχή στον Παναθηναϊκό, όπου μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού θα είναι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης αποφάσισε:

Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:

A.Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ

Β.Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου

Γ.Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποίηθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική συνέλευση της ΕΠΟ.»