Άρης: Ενδιαφέρον για Άλεξ Μενέντεθ

Άρης: Ενδιαφέρον για Άλεξ Μενέντεθ

Ο 27χρονος Ισπανός ακραίος μπακ χαφ, θέτει υποψηφιότητα για το ρόστερ των κίτρινων της ερχόμενης σεζόν και εξετάζεται σοβαρά από τον Ερέρα.

Στη μεταγραφική λίστα του Άρη φιγουράρει – μεταξύ άλλων – το όνομα του Άλεξ Μενέντεθ, που προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στην ισπανική Ρεούς.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!», ο Πάκο Ερέρα ξέρει καλά το στυλ παιχνιδιού του 27χρονου συμπατριώτη του και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Πρόκειται για παίκτη που διακρίνεται για την ποιότητα και την ταχύτητά του και μπορεί να ενισχύσει την ομάδα στα αριστερά, αφού αγωνίζεται τόσο ως μπακ όσο και ως εξτρέμ.

Ο Μενέντεθ προέρχεται από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Χιχόν, στης οποίας την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε από το 2011 ως το 2016. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Χιρόνα, στην οποία δεν πρόλαβε να αγωνιστεί, καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την προηγούμενή του χρονιά στη Ρέους (31 συμμετοχές), στην οποία ανήκει.

Λόγω της πολύ καλής του απόδοσης πέρσι, ισπανικά δημοσιεύματα, πάντως, τονίζουν πως έχει πολλές καλές προτάσεις στα χέρια του, ενώ η παραμονή του αποτελεί προτεραιότητα και για την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ