ΠΑΟΚ : Αμρ Ουάρντα όπως Γκάρι Ροντρίγκες!

ΠΑΟΚ : Αμρ Ουάρντα όπως Γκάρι Ροντρίγκες!

Νέα σενάρια κυκλοφορούν στην Τουρκία για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Ουάρντα, τον οποίο βλέπουν ως 2ο Ροντρίγκες.

Από τις αρχές Μαΐου μέχρι τώρα διάφορες τουρκικές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα.

Η Μπεσίκτας ήθελε τον Πέλκα, η Γαλατασαράι τον Πασχαλάκη, η Αλάνιασπορ τον Τζάλμα Κάμπος, ενώ γράφτηκε και για τουρκικό φλερτ με τον Μπίσεσβαρ!

Τώρα οι Τούρκοι γράφουν για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του σε Μουντιάλ με την Αίγυπτο, παρότι η ομάδα του έχασε με 1-0 από την Ουρουγουάη.

Το σάιτ «Fanatic» σημειώνει ότι η περίπτωση του Αιγύπτιου θυμίζει εκείνη του Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίο απέκτησε η τουρκική ομάδα από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2017.

Τότε για τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι η Γαλατασαράι πλήρωσε 3,5 εκ. ευρώ, αλλά 1,5 χρόνο μετά η αξία του έχει φτάσει πάνω από τα 20 εκ. ευρώ!

Οι Τούρκοι σύμφωνα με το δημοσίευμα θεωρούν ότι ο Αμρ Ουάρντα μπορεί να αποκτηθεί και να αποτελέσει μια 2η περίπτωση Γκάρι Ροντρίγκες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ