Ναδάλες : «Ο Κόντε θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Ναδάλες : «Ο Κόντε θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ»

Ο Ναδάλες μίλησε για τον Κόντε και επισήμανε ότι είναι ένας παίκτης που σίγουρα θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο Νταβίντ Φόνσι Ναδάλες ήταν συμπαίκτης με τον Πέδρο Κόντε στα Γιάννινα πριν πάει ο πρώτος στον Απόλλωνα Σμύρνης. Σε δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5» αναφέρθηκε στον Ισπανό που θέλει ο ΠΑΟΚ και μίλησε για τα χαρακτηριστικά του.

Σε ερώτηση προς τον Ναδάλες, αν γνωρίζει πόσο κοντά βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τον Κόντε είπε: «Είμαστε πολύ καλοί φίλοι, έχουμε μιλήσει αλλά δεν ξέρει ακόμη κάτι, περιμένει να δει τι θα γίνει. Είμαι σίγουρος πως θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ, θέλει να πάει σε μια καλύτερη ομάδα και μου είπε πως θα ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ».

Για τα χαρακτηριστικά του Ισπανού φορ: «Θεωρώ δεδομένο ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας καλός παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάξει με την φιλοσοφία του Δικεφάλου. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η μεγάλη του ευκολία στο σκοράρισμα και πιστεύω ότι θα ταιριάξει με τον ΠΑΟΚ».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και το αν το άξιζε ο ΠΑΟΚ τη σεζόν που πέρασε: «Ήταν πολύ κοντά ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ αγωνιστικά, κανείς δεν ξέρει τι θα λέγαμε αν θα γινόταν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ