«Πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Μάρκοβιτς»

«Πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Μάρκοβιτς»

Η ιστοσελίδα του περιοδικού sports illustrated κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Λαζάρ Μάρκοβοτς. Στο σχετικό ρεπορτάζ μάλιστα επισημαίνεται πως ο Σέρβος εξτρέμ πρέπει να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για την απόκτηση του Λαζάρ Μάρκοβιτς και οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι τέλους για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει είναι μεγάλος, καθώς και άλλες ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνούς ακραίου επιθετικού. Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του περιοδικού sports Illustrated, στο οποίο γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη.

Χρήζει επίσης ιδιαίτερης μνείας η επισήμανση που κάνει ο συντάκτης του ρεπορτάζ, αναφορικά με τις οικονομικές απαιτήσεις του Λαζάρ Μάρκοβιτς, τονίζοντας πως ο Σέρβος θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του για να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λαζάρ Μάρκοβιτς και η ελληνική ομάδα είναι μάλιστα διατεθειμένη να δώσει ένα εκατ. λίρες (1,2 εκατ. ευρώ) τον χρόνο στον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος δεν θα μείνει στην Λίβερπουλ.

Ο Μάρκοβιτς έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα και αν ο Ολυμπιακός συμφωνήσει με την Λίβερπουλ για τον δανεισμό του παίκτη, τότε ο 24χρονος επιθετικός θα πρέπει να μειώσει τις απαιτήσεις του. Αυτή την στιγμή ο Μάρκοβιτς παίρνει 2 εκατ. ευρώ αλλά είναι σίγουρο πως και η Λίβερπουλ δεν έχει στα πλάνα της τον παίκτη.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι κόκκινοι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του παίκτη, σε μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία με ομάδα για την παραχώρηση του Σέρβου. Όλα δείχνουν πως ο Μάρκοβιτς θα πάει δανεικός και την επόμενη σεζόν και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι δεδομένο, με την ελληνική ομάδα να προσφέρει μια μόνιμη βάση στον Σέρβο ακραίο επιθετικό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ