Άρης : Οι πρώτες ανακοινώσεις

Άρης : Οι πρώτες ανακοινώσεις

Έτοιμος για την οριστικοποίηση των κινήσεων που σηματοδοτούν τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν ο Άρης.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν χθες το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στη Θεσσαλονίκη και σήμερα επιστρέφει ξανά στην Αλκμήνης, αφού έφτασε η ώρα για την έναρξη των ανακοινώσεων που θα σηματοδοτούν τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε συνεργασία με τον Πάκο Ερέρα, έχουν προχωρήσει σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις παικτών από αυτούς που υπέδειξε ο Ισπανός προπονητής. Υπάρχουν παράλληλα οι περιπτώσεις ανανεώσεων συμβολαίων (Σόουζα, Αναγνωστόπουλος, Πλατέλλας) για τις οποίες έγιναν κινήσεις τις τελευταίες μέρες, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που από την πλευρά Καρυπίδη τέθηκαν προς αξιολόγηση στον Ερέρα και μέσα στην ημέρα αναμένεται η επισημοποίηση κάποιων από αυτές τις κινήσεις.

Στην εξίσωση μπαίνουν και οι παίκτες με συμβόλαιο που διαπιστωμένα είναι στο σχεδιασμό του Ερέρα. Ένας από αυτούς είναι ο Γιώργος Δεληζήσης, που είπε χαρακτηριστικά στον Arena 89,4 της Θεσσαλονίκης: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη, έχω μιλήσει με τον πρόεδρο, υπάρχει εισήγηση να μείνω, θέλω κι εγώ να μείνω. Όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ