Πιέρ Κουντέ: Πολυεργαλείο για όλες τις δουλειές

Πιέρ Κουντέ: Πολυεργαλείο για όλες τις δουλειές

Μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό η επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι πειραιώτες προσθέτουν τρεξίματα και ποιότητα στο ρόστερ τους και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον 22χρονο άσο.

Από to10.gr διαβάσατε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πιέρ Κουντέ και από to10.gr ενημερωθήκατε χθες για την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού μέσου στην ομάδα του λιμανιού. Οι πειραιώτες περιμένουν την άφιξη του 22χρονου άσου στην Ελλάδα για την υπογραφή του συμβολαίου και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο Ολυμπιακός εντάσσει στο ρόστερ του ένα «εργαλείο».

Έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο παιχνίδι των ερυθρόλευκων και το κυριότερο, έναν παίκτη που θα είναι σε θέση να προσφέρει κάτι που έλλειψε πέρυσι από τον Ολυμπιακό. Ταχύτητα στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στο στυλ του νεαρού άσου της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Πέδρο Μαρτίνς εντυπωσιάστηκε από αυτά που είδε.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ότι προχωρά στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει λύσεις σ’ ένα σημαντικό πρόβλημα που είχαν οι ερυθρόλευκοι στην διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ο Κουντέ προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά στην Γρανάδα και είναι πολύ σημαντικό ότι έρχεται να παίξει στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πόσο πολύ μπορεί να τον βοηθήσει στην καριέρα του η ομάδα του λιμανιού.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως ο Κουντέ έδειξε από την πρώτη στιγμή θετικός στην προοπτική να παίξει στον Ολυμπιακό, παρά το ότι υπήρχαν προτάσεις για την απόκτηση του και από ισπανικές ομάδες. Αυτό βέβαια δείχνει πολλά και για το καλό όνομα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Το σίγουρο είναι πως στο μεγάλο λιμάνι προσθέτουν έναν ποιοτικό παίκτη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί σαν αμυντικός μέσος αλλά και σαν οκτάρι, ανάλογα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Το γεγονός ότι ο Κουντέ αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις δύο θέσεις είναι από τα σημεία που «μέτρησαν» πολύ στην επιλογή του Ολυμπιακού ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί πολύ σημαντική την ικανότητα του Κουντέ ν’ αγωνιστεί και στις δύο θέσεις.

Και μια λεπτομέρεια που φανερώνει πολλά για τις δυνατότητες του νεαρού μεσοαμυντικού. Όταν το περασμένο καλοκαίρι η Ατλέτικο Μαδρίτης έδινε τον παίκτη με την μορφή δανεισμού στην Γρανάδα, η ομάδα που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ήταν η Μπενφίκα. Το έγραφαν άλλωστε και ιστοσελίδες στην πατρίδα του Κουντέ, το Καμερούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ