ΠΑΟΚ : Το μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού που λέγεται Ουάρντα

ΠΑΟΚ : Το μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού που λέγεται Ουάρντα

Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να παραμείνει στην ομάδα ο Αμρ Ουάρντα τη νέα χρονιά, ευελπιστώντας πως ο Αιγύπτιος άσος θα παρουσιάσει τουλάχιστον την ίδια θετική εικόνα που είχε και στον Ατρόμητο.

Στο Δικέφαλο αποφάσισαν, όπως σας ενημερώσαμε από to10.gr να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Αμρ Ουάρντα για να δείξει το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει. Ο Αιγύπτιος άσος, την περσινή χρονιά παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο στον Ατρόμητο.

Ένα πρόσωπο που έβαλε σε σκέψεις τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, για τον αν έπραξαν καλά το περασμένο καλοκαίρι που τον παραχώρησαν με τη μορφή του δανεισμού στον Ατρόμητο.  Ο Ουάρντα ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για τους Περιστεριώτες, κερδίζοντας μια θέση με την Εθνική Αιγύπτου στο Μουντιάλ, ενώ «τράβηξε» τα μάτια αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Στην Τούμπα, μπορεί να πήραν την απόφαση να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, όμως κρατάνε και κάποιες επιφυλάξεις.

Αν ο Ουάρντα, δεν παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, αλλά και στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασία που θα γίνουν στο εξωτερικό και την Ελλάδα τότε μη σας φανεί παράξενο ν’ ανάψει ο Ράζβαν Λουτσέσκου το πράσινο φως για την παραχώρηση του. Όπως λένε στην Τούμπα, ο Ουάρντα είναι το μεγάλο στοίχημα του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ και θέλουν να το κερδίσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ