Αποκλειστικό: «Μπαμ» με Τόμας Ζαγκουαρίμπ ο Απόλλων Σμύρνης!

Αποκλειστικό: «Μπαμ» με Τόμας Ζαγκουαρίμπ ο Απόλλων Σμύρνης!

Η ομάδα της Ριζούπολης απέκτησε τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, που είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σελεσάο.

Σε μια πάρα πολύ σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης, με την ομάδα της Ριζούπολης να κινείται με άκρα μυστικότητα και να κάνει δικό της για τα επόμενα τρία χρόνια τον 25χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Τόμας Ζαγκουαρίμπ.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία προσθέτει στο ρόστερ της έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Σελεσάο. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, που αναμφίβολα θα ανεβάσει επίπεδο τον Απόλλωνα και θα βοηθήσει την ομάδα του Βαλεριέν Ισμαέλ να πετύχει τους στόχους της.

Ο Ζαγκουαρίμπ αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό, αλλά μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και στις δύο πλευρές της μεσοεπιθετικής γραμμής. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Σμύρνης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Φλαμένγκο και το 2011 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Στη Φλαμένγκο αγωνίστηκε από το 2011 έως το καλοκαίρι του 2013, όταν και παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Σιένα. Στην Ιταλία έμεινε για ένα χρόνο και επέστρεψε και πάλι στη Φλαμένγκο.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δανεισμοί σε Πόντε Πρέτα (2014-2015), Σιάτλ Σάουντερς (Ιούνιος 2015 – Δεκέμβριος 2015) και Τζόινβιλ (Ιανουάριος 2016-Δεκέμβριος 2016). Τον Ιανουάριο του 2017 έμεινε ελεύθερος από την Φλαμένγκο και μετακόμισε στην Σάντα Κρουζ, όπου παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Τον Ιούνιο έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με την Σπορτ Ρεσίφε, όπου παρέμενε για έναν χρόνο, πριν μετακομίσει το 2018 στην Λοντρίνα. Η περιπέτειά του στις βραζιλιάνικες ομάδες λαμβάνει τέλος και από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Τη μεταγραφή του στην Ελαφρά Ταξιαρχία ανακοίνωσε ο βραζιλιάνικος σύλλογος, με τον παίκτη να έρχεται στην ομάδα της Ριζούπολης ως ελεύθερος. «Η Λοντρίνα ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Τόμας Ζαγκουαρίμπ για τη λύση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης θα μετακομίσει στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ