Γιώργος Στράτος : «Μπαίνει ζήτημα υπερηφάνειας…»

Γιώργος Στράτος : «Μπαίνει ζήτημα υπερηφάνειας…»

Σήκωσε… μπαϊράκι η Super League και δεν ψήφισε τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα.

Δεν πέρασε το δικό της και δεν το ψήφισε! Οι εκπρόσωποι της Super League Στράτος, Γκαγκάτσης, Αγραφιώτης, ήταν τα τρία μέλη της ΕΠΟ που δεν ψήφισαν τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα.

Έναν Πειθαρχικό Κώδικα στον οποίο ο συνεταιρισμός ήθελε να περάσει πολλές μειώσεις αλλά δέχθηκε «κόκκινη» από τη FIFA και την UEFA.

«Αυτό που κάνετε προσιδιάζει στο αναγκαστικό δίκαιο και μπαίνει και ζήτημα υπερηφάνειας στο να δεχόμαστε αυτά που μας επιβάλλεται» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Λίγκας και εξ’ οφίτσιο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, εννοώντας ότι τσαλακώνεται η υπερηφάνεια της Λίγκας με όσα επιβάλει κατά καιρούς η FIFA και η UEFA.

Ξεχνάει βέβαια, ότι η Παγκόσμια και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχουν επέμβει στο ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί κάποιοι παράγοντες του δεν μπορούν να διοικήσουν…

Ο Γ. Στράτος χαρακτήρισε μάλιστα, τον Πειθαρχικό Κώδικα της Ομοσπονδίας ως τον πιο αυστηρό στον κόσμο. Δεν έπεισε όμως, και οι αλλαγές δεν πέρασαν…

Νωρίτερα, τα μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης είχαν «αδειάσει» ΕΠΟ και Super League.

«Απορούμε ειλικρινά με όλα αυτά που θέλατε να περάσετε. Πραγματικά απορούμε και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι θέλατε να περάσετε τέτοια μείωση ποινών. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα και οι κίνδυνοι για προβλήματα να είναι μεγαλύτεροι» ειπώθηκε από τους Ευρωπαίους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ